Welke communicaties ontvang ik van jullie en hoe pas ik dit aan?

Je kan jezelf uitschrijven voor onze nieuwsbrieven door onderaan de nieuwsbrief op Uitschrijven te klikken. Je krijgt dan een scherm te zien waarop je de merken moet uitvinken waarvan je geen nieuws meer wil ontvangen. Mocht er bij het uitschrijven iets mislopen, vul dan zeker het contactformulier in. We kijken je aanvraag dan graag na.