Waar vind ik volledige afleveringen terug in de VTM-app?

Om volledige afleveringen te bekijken in de VTM-app, kan je onderstaande stappen volgen.

• Open de VTM-app.
    • Op de startpagina kan je scrollen naar ‘Alle afleveringen’ of ‘Mijn Afleveringen’.
    • Meld je aan indien je nog niet bent aangemeld door te kiezen voor “Je bent nog niet aangemeld. Registreer of meld je aan.”
    • Selecteer vervolgens de aflevering die je graag wenst te bekijken.
    • Je kan ook steeds programma’s bekijken via onze Tv-gids.

Tips

Als je op zoek bent naar een aflevering van een specifiek programma, dan kan je het programma toevoegen aan je favoriete programma’s. Het programma krijgt dan een eigen plek in je videozone met alle beschikbare videofragmenten, inclusief de volledige afleveringen.

Als je op zoek bent naar een aflevering van een specifiek programma, dan kan je ook de zoekfunctie gebruiken. De zoekfunctie kan je activeren rechts bovenaan in het beginscherm via het icoon van het vergrootglas of links in het keuzemenu via “Zoeken”. Als je dan de programmatitel als zoekterm opgeeft, dan verschijnen ook de volledige afleveringen bij de resultaten in een lijst.