Hoe kan ik programma’s toevoegen aan mijn favoriete programma’s?

Heb je nog geen favoriete programma’s ingesteld?

• Open de VTM-app.
  • Klik onderaan op “Mijn VTM”.
  • Kies vervolgens voor “Selecteer programma’s”.
  • Je krijgt nu alle actuele programma’s van VTM te zien. Wanneer je op het sterretje klikt, voeg je het programma toe aan je favorieten. Het sterretje wordt dan wit.
  • Je kan rechts bovenaan ook kiezen voor “Alle programma’s”. Daarna krijg je een lijst met alle VTM-programma’s van vroeger en nu. Wanneer je een titel selecteert, kan je het programma aan je favorieten toevoegen door rechts bovenaan op het sterretje te klikken. Als het sterretje wit kleurt, is het programma aan je favorieten toegevoegd.
  • Door opnieuw op het sterretje te klikken, kan je een programma ook uit je favorieten verwijderen.

Heb je al favoriete programma’s ingesteld?

• Open de VTM-app.
  • Klik onderaan op "Programma’s".
  • Je krijgt nu alle actuele programma’s van VTM te zien. Wanneer je op het sterretje klikt, voeg je het programma toe aan je favorieten. Het sterretje wordt dan wit.
  • Je kan rechts bovenaan ook kiezen voor “Alle programma’s”. Daarna krijg je een lijst met alle VTM-programma’s van vroeger en nu. Wanneer je een titel selecteert, kan je het programma aan je favorieten toevoegen door rechts bovenaan op het sterretje te klikken. Als het sterretje wit kleurt, is het programma aan je favorieten toegevoegd.