Hoeveel data verbruikt de VTM-app?

Het dataverbruik van de VTM-app wordt sterk bepaald door hoe je de app gebruikt: indien je de app gebruikt om volledige afleveringen te bekijken, dan zal de app vanzelfsprekend meer data verbruiken dan wanneer je enkel de tv-gids in de app raadpleegt. Daarom raden we aan om enkel volledige afleveringen via de VTM-app te bekijken wanneer je toestel met het internet is verbonden via een Wi-Fi-verbinding.

We vinden het ook belangrijk om te vermelden dat de VTM-app op de achtergrond data bijlaadt als dit zo is ingesteld. Bij vele toestellen kan je per app instellen of de toepassing op de achtergrond data kan verbruiken. Je vindt de optie mogelijk in het instellingenmenu. Als je de optie niet meteen terugvindt, dan raadpleeg je best de handleiding van je toestel.