Een video speelt niet af. Wat nu?

De VTM-app is een krachtige app met een hoge beeldkwaliteit. Je toestel dient daarom over voldoende beeldresolutie en een voldoende krachtige processor te beschikken om de app optimaal te kunnen gebruiken. Als je toestel een video niet afspeelt, dan ligt de oorzaak mogelijk bij de technische specificaties van je toestel of bij het feit dat de videospeler van je toestel helaas niet compatibel is met de app. Als je ons via het contactformulier kan vertellen met welk toestel (merk en type) je gebruikmaakt van de app, dan kijken we het graag voor je na.