Ik ben mijn wachtwoord vergeten.

Je kan een nieuw wachtwoord aanvragen door op  vtm.be, rechts bovenaan, te klikken op Wachtwoord vergeten?

Daarna kan je je e-mailadres invoeren, waarna we je een mailtje sturen met verdere instructies.

Zodra je je e-mailadres hebt ingevuld, krijg je onderstaande melding te zien:

Ga naar je mailbox en open het mailtje dat je van VTM ontvangen hebt.

Klik op hier, vul je nieuw wachtwoord in en klik op Indienen.

Je kan je nu aanmelden met je gebruikersnaam en je nieuwe wachtwoord.