Kan ik volledige afleveringen bekijken op mijn smartphone of tablet?

Je kan volledige afleveringen bekijken op je smartphone of tablet via de VTM-app (beschikbaar voor iOS en Android). Via de internetbrowser op je mobiel toestel is dit evenwel niet mogelijk. Je dient bij je smartphone of tablet dus steeds via de VTM-app te gaan. Je kan de app hier downloaden op je tablet of smartphone.