Wat is het verschil met de video-on-demand-service op je digitale televisie?

• De video-on-demand-service op je digitale televisie (Tv à la carte bij Telenet en Tv op aanvraag bij Proximus) is een betalende dienst waarbij je een bepaald bedrag betaalt per opgevraagde aflevering. Op vtm.be en in de VTM-app is het bekijken van volledige afleveringen helemaal gratis.
  • Video-on-demand heeft een ruimer aanbod. Je kan in een uitgebreid archief kiezen uit zowel Vlaamse als buitenlandse programma’s. Op vtm.be en in de VTM-app kan je enkel afleveringen van Vlaamse programma’s bekijken en meer specifiek enkel wat momenteel wordt uitgezonden (tot vier weken na uitzenddatum).
  • Video-on-demand biedt ook afleveringen in preview aan.
  • Video-on-demand is beschikbaar via verschillende platformen (Telenet/Proximus). Online kijken beperkt zich tot vtm.be, de VTM-app en Stievie FREE.