Welke programma’s kan ik bekijken op vtm.be en via de VTM-app?

Wanneer een programma op dat ogenblik op antenne is, kan je het live bekijken op vtm.be/live en via onze app. De meeste programma’s kan je ook uitgesteld bekijken, met uitzondering van die programma’s waarvan we niet over de rechten beschikken. Het gaat telkens over afleveringen die al eerder op het scherm te zien waren.

Uitzonderingen:

• Faroek (niet alle uitzendingen)
  • Telefacts en Telefacts Zomer (niet alle uitzendingen)
  • Sommige buitenlandse reeksen