Waar en wanneer kan ik naar VTM NIEUWS kijken?

• Live bij VTM, dagelijks om 13.00, 17.45 en 19.00.
  • Via de livestream, op vtmnieuws.be, op vtm.be, op stievie.be en via de VTM NIEUWS-app, de VTM-app en de Stievie-app, om 13.00 en 19.00 (gratis).
  • Bij video-on-demand-service op je digitale televisie kan je de recentste nieuwsuitzendingen gratis op aanvraag bekijken.
  • Via herbekijk op vtmnieuws.be, via de videozone op vtm.be en op stievie.be kan je de recentste nieuwsuitzendingen gratis op aanvraag bekijken.
  • Via de VTM NIEUWS-app, de VTM-app en de Stievie-app kan je de nieuwsuitzending ook steeds gratis herbekijken. Deze apps zijn beschikbaar voor iOS en Android.