Ik heb een uitzending gemist. Hoe kan ik deze uitzending toch nog bekijken?

• Op vtm.be en via de VTM-app kan je volledige afleveringen van programma’s gratis bekijken. Meer info hierover vind je verder in ons helpcenter.
  • Daarnaast kan je verschillende programma’s ook gratis herbekijken via Stievie FREE. Je installeert hiervoor best de Stievie-app of surft naar stievie.be.
  • Bij onze video-on-demand-service op je digitale televisie, kan je tegen betaling heel wat uitzendingen bestellen. Als je het gezochte programma niet in de lijst kan terugvinden, dan beschikken we mogelijk niet over de rechten om de uitzending op aanvraag aan te bieden.
  • Met Yelo Play, op yeloplay.be en met de Yelo Play-app (Telenet) kan je programma's live en uitgesteld bekijken. Verder kan je ook opnames bekijken en via de tv-theek uitzendingen op aanvraag bestellen. Meer informatie hierover vraag je best rechtstreeks na bij Telenet
  • Met TV Replay en TV Replay+ (Proximus) kan je live en licht uitgesteld, tot 36 uur terug, naar VTM kijken. Meer informatie vraag je best rechtstreeks na bij Proximus.