Ik krijg een foutmelding te zien wanneer ik me probeer aan te melden op vtm.be.

In dat geval raden we aan om onderstaande zaken te controleren.

• Kijk de combinatie van je e-mailadres en wachtwoord na. Als je je wachtwoord bent vergeten, dan kan je deze opnieuw instellen door op vtm.be bij 'Aanmelden' op 'Wachtwoord vergeten?' te klikken. Vul vervolgens je e-mailadres in en je zal een e-mail ontvangen met verdere instructies.
  • Heb je de registratie bevestigd via de de bevestigingse-mail?
  • Om volledige afleveringen te kunnen bekijken dient je internetbrowser cookies van derden toe te staan. Klik hier voor verdere instructies.