Ik heb na registratie geen bevestigingse-mail ontvangen of ik kan de bevestiging niet voltooien.

Ik heb na registratie geen bevestigingse-mail gekregen.

• Soms belandt de bevestigingse-mail in je map met ongewenste e-mail. Neem daar dus zeker een kijkje.

Ik vind de bevestigingse-mail niet terug in mijn map met ongewenste e-mail.

• Wanneer je je aanmeldt op vtm.be krijg je de mogelijkheid om de bevestigingse-mail opnieuw aan te vragen. Klik dan op “Klik hier” na “Heb je de e-mail niet ontvangen?” in het venster “Bedankt voor je registratie!”

Ik kan de bevestiging niet voltooien.

• Om de bevestiging te voltooien is het noodzakelijk dat je in de bevestigingse-mail op “Bevestigen” klikt. Soms gebeurt het dat je e-mailprogramma de knop blokkeert. In dat geval kan je bovenaan de e-mail geblokkeerde inhoud toestaan (meestal via een gele balk). De bevestigingsknop komt daarmee tevoorschijn en zo kan je de registratie bevestigen.