Kan ik de programma’s op vtm.be of in de VTM-app ook op mijn televisiescherm bekijken?

We streven naar een optimale kwaliteit op desktop computer, laptop, tablet en smartphone. Wij kunnen echter niet garant staan voor de kwaliteit ervan op een televisiescherm. Daarom bieden we voorlopig geen ondersteuning aan voor AirPlay, Chromecast en smart-tv. We bekijken momenteel de mogelijkheden om dit in de toekomst te kunnen aanbieden.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

2 Opmerkingen

• 0
    Avatar
    Michiel Vermandel

Smart-TV's zijn de toekomst. Ondersteuning van een Smart-TV  is een must.

• 0
    Avatar
    Geert

Dit is toch dikke zever. Netflix ondersteunt chromecast, een, ...

Als je ook Googled dan zie je op Twitter dat de vraag vtm vs chromecast al van jaren terug dateerd. Dus het is dubieus dat anno '17 men de mensen nog als dwaas aanziet.

Met de de digitale tv box kijken de mensen al jaren digitale tv via het internet.

Dus vtm biedt al jaren geen kwaliteit aan? Dus we kunnen vtm beter gaan buiten smijten.

Een jaar terug kon ik met een app vtm wel casten. Dat chromecast geen kwaliteit bied, zever.

Dus de vele filmpjes die men digitaal maakt en kan  casten is dus rommel via chromecast. Terwijl  je met chromecast al je gasten je filmje per tv kunt laten zien.

Of moet men het ditale apparaat doorgeven want de kwaliteit daarop is beter.