Kan ik de programma’s op vtm.be of in de VTM-app ook op mijn televisiescherm bekijken?

Via de VTM-app kan je aan de hand van AirPlay onze video's casten naar je televisiescherm. Meer info hierover, vind je in ons helpcenter onder Technische vragen > Apps. Casten van video's op vtm.be naar je televisiescherm ondersteunen we voorlopig niet.

Vind je het antwoord op je vraag niet op ons helpcenter? Stel ze dan via ons contactformulier

2 Opmerkingen

• 0
    Avatar
    Michiel Vermandel

Smart-TV's zijn de toekomst. Ondersteuning van een Smart-TV  is een must.

• 0
    Avatar
    Geert

Dit is toch dikke zever. Netflix ondersteunt chromecast, een, ...

Als je ook Googled dan zie je op Twitter dat de vraag vtm vs chromecast al van jaren terug dateerd. Dus het is dubieus dat anno '17 men de mensen nog als dwaas aanziet.

Met de de digitale tv box kijken de mensen al jaren digitale tv via het internet.

Dus vtm biedt al jaren geen kwaliteit aan? Dus we kunnen vtm beter gaan buiten smijten.

Een jaar terug kon ik met een app vtm wel casten. Dat chromecast geen kwaliteit bied, zever.

Dus de vele filmpjes die men digitaal maakt en kan  casten is dus rommel via chromecast. Terwijl  je met chromecast al je gasten je filmje per tv kunt laten zien.

Of moet men het ditale apparaat doorgeven want de kwaliteit daarop is beter.