Wat zijn de hardware- en softwarevereisten om volledige afleveringen te kunnen bekijken?

Wat je nodig hebt om volledige afleveringen te kunnen bekijken:

• een hedendaags, up-to-date apparaat (desktop computer, laptop, tablet, smartphone)
  • een (sterke en stabiele) internetverbinding
  • de laatste versie van Flash Player op je computer/laptop
  • een internetbrowser zonder actieve advertentieblokkerende extensies

Let wel, de volledige afleveringen op vtm.be zijn beschikbaar op elk toestel, vanaf Windows 7, die gebruik maken van volgende internetbrowsers: Google Chrome (v. 49), Firefox (v.48), Microsoft Edge en Safari. De browser Internet Explorer wordt niet langer door ons ondersteund.

De VTM-app is enkel beschikbaar voor iOS (vanaf iOS 9.0) en Android (vanaf OS 4.4.4).  De VTM-app is een krachtige app met een hoge beeldkwaliteit. Je toestel dient daarom over voldoende beeldresolutie en een voldoende krachtige processor te beschikken om de app optimaal te kunnen gebruiken. Als je filmpjes niet te zien krijgt, ligt de oorzaak mogelijk bij de technische specificaties van je toestel of bij het feit dat de videospeler van je toestel helaas niet compatibel is met de app.