Worden programma’s onderbroken met reclame? Waarom en hoe vaak?

• Live: Wanneer je live naar programma’s kijkt op vtm.be of in de VTM-app, zal je dezelfde reclame te zien krijgen als op het televisiescherm.
  • Licht uitgesteld: Als je licht uitgesteld naar VTM-programma’s kijkt via onze app of website, krijg je kortere reclameblokken te zien. De kijkbeleving wordt hierbij aangepast naargelang het platform. Ook zit er in de kortere reclameblokken targeted advertising. Een deel van de reclame wordt aangepast aan je profiel als kijker.
  • Uitgesteld: De volledige afleveringen zullen met reclame worden onderbroken: voor de start van het programma, tijdens het programma zelf en ten slotte na afloop van het programma. De duur van de reclameonderbrekingen is afhankelijk van de duur van het programma. Deze reclame maakt het mogelijk om de afleveringen integraal én gratis aan te bieden.