Wat is het concept?

Kijkers kunnen naast korte fragmenten, ook volledige afleveringen live en uitgesteld bekijken op vtm.be en via de VTM-app. Het is een extra service voor de kijker: we willen onze programma’s op zoveel mogelijk platformen aanbieden. Het gaat over programma’s die momenteel uitgezonden worden bij VTM. De afleveringen gaan, op enkele uitzonderingen na, tot vier weken terug.