Hoe kan ik achterhalen waar de kleding, accessoires, meubelstukken en dergelijke meer uit een bepaald programma verkrijgbaar zijn?

Deze informatie kan je voor sommige VTM-programma's zelf terugvinden via de Spott-app en op spott.it. Meer info hierover vind je op deze website. Daarnaast wordt kledij- en decorinformatie ook vaak vermeld in de eindgeneriek van het programma. Heb je de eindgeneriek gemist, herbekijk het programma dan even op vtm.be, via de VTM-app of stel je vraag dan via het contactformulier. Dan vragen we het voor je na bij de programmamakers.