Kan ik een kopie van een uitzending aanvragen?

Op vtm.be, via de VTM-app en bij onze video-on-demand-service kan je op aanvraag heel wat programma’s bekijken. Van onze programma’s worden op aanvraag geen kopieën aangeleverd. Heel wat oude en nieuwe programma’s werden ook op dvd uitgebracht. Als zender verkopen we deze dvd’s niet zelf, hiervoor kan je terecht bij gespecialiseerde winkelketens en webwinkels.