Kan ik deelnemen aan een programma?

Kandidatenoproepen worden steeds gelanceerd via verschillende kanalen; via een oproep op onze website, via een trailer op televisie of via berichten op onze social media-kanalen. Via deze link kom je terecht bij een lijst met actuele programma’s. Klik op het programma van je keuze en schrijf je in via het inschrijvingsformulier. Ook onderaan onze startpagina op vtm.be kan je onze kandidatenoproepen terugvinden. Je houdt met andere woorden dus best onze website in de gaten.