Hoe kan ik de VTM-app updaten via de App Store?

Om in optimale omstandigheden te kunnen genieten van onze video’s dien je de app geregeld bij te werken. Dat kan op twee manieren: Manueel of Automatisch.

Manueel

Stap 1

Open de App Store. Je ziet aan het logo meteen of er updates beschikbaar zijn. Zo kan je in de onderstaande afbeelding zien dat er 26 updates beschikbaar zijn.

Stap 2

Klik onderaan op Updates.

Stap 3

Zoek de VTM-app en klik op Werk bij. Indien je Werk bij niet ziet staan, gebruik je al de meest recente versie en kan je geen update meer doorvoeren.

Stap 4

Je toestel zal nu de app bijwerken. Het is mogelijk dat je daarna je toestel opnieuw moet opstarten.

Automatisch

Stap 1

Open Instellingen.

Stap 2

Klik op iTunes en App Store.

Stap 3

Zet bij Automatische downloads het knopje Updates aan.

Stap 4

Je toestel zal alle geïnstalleerde apps automatisch bijwerken zodra je verbinding maakt met het internet.

Automatisch updaten via Wi-Fi

Om te vermijden dat je toestel de VTM-app bijwerkt bij een 3G- of 4G-verbinding, kan je de App Store zo instellen dat de app alleen bijgewerkt wordt als je toestel verbonden is via Wi-Fi. Normaal gezien staat deze instelling standaard zo ingesteld. Je kan dit voor de zekerheid nog eens nakijken via het volgende stappenplan.

Stap 1

Open Instellingen.

Stap 2

Klik op iTunes en App Store.

Stap 3

Bij Gebruik mobiele data zou het knopje uit moeten staan, zoals hieronder is afgebeeld.

Vind je het antwoord op je vraag niet op ons helpcenter? Stel ze dan via ons contactformulier

1 Opmerkingen

Avatar
    dietwin Vanderveken

ik kan de vtm app niet downloaden heb een microsft lumia