Hoe kan ik de VTM app updaten via de App Store?

Om in optimale omstandigheden te kunnen genieten van onze video’s dien je de app geregeld bij te werken. Dat kan op twee manieren:

1. Manueel

2. Automatisch

Manueel

STAP 1

Open de App Store. Je ziet aan het logo meteen of er updates beschikbaar zijn.

STAP 2

Klik onderaan op 'Updates'.

STAP 3

Zoek de VTM app en klik op 'Werk bij'.

STAP 4

Je toestel zal nu de app bijwerken. Het is mogelijk dat je daarna je toestel opnieuw moet opstarten.

Automatisch

STAP 1

Open 'Instellingen'.

STAP 2

Klik op 'iTunes en App Store'.

Zet bij 'Automatische downloads' het knopje 'Updates' aan.

STAP 3

Je toestel zal alle geïnstalleerde apps automatisch bijwerken van zodra je verbinding maakt met het internet.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

1 Opmerkingen

Avatar
    dietwin Vanderveken

ik kan de vtm app niet downloaden heb een microsft lumia