Waar kan je terecht met je vraag?

Op vtm.be kan je via deze link terecht met verschillende vragen over de website, programma's, een opname bijwonen, reclame, ...

Heb je een vraag die niet in de lijst voorkomt? Neem dan contact op met de kijkerslijn:
Hoe kan ik contact opnemen met de kijkerslijn?

Voor alle technische problemen in verband met het afspelen van volledige afleveringen in de VTM app of op de vtm.be website kan je de veelgestelde vragen bekijken:
Heb je een technische probleem om een volledige aflevering te bekijken?

Vul het aanvraagformulier enkel in als je technische problemen ondervindt en als je vraag niet in de lijst voorkomt.