Video speelt niet af: Gigya is niet geinitialiseerd

Momenteel ondervinden sommige van onze kijkers een technisch probleem bij het bekijken van volledige afleveringen door toedoen van een probleem bij een van onze partners.

Je kan de foutmelding krijgen 'Gigya is niet geinitialiseerd' waardoor de video niet afspeelt. Gelieve dan even later nog eens te proberen. Het probleem is ondertussen opgelost maar het duurt even vooraleer het overal uitgerold is.

Onze excuses voor dit ongemak.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

1 Opmerkingen

Avatar
    dietwin Vanderveken

Ik kan met mijn Lumia i Phone de vtm app niet downloaden