Is je Adobe Flash Player up-to-date?

Om de volledige afleveringen op vtm.be correct te kunnen afspelen, heb je de laatste versie van Adobe Flash Player nodig.

Internet Explorer of Firefox
De laatste versie van Adobe Flash Player is beschikbaar op http://get.adobe.com/nl/flashplayer/.

Google Chrome
De installatie van Adobe Flash Player in Google Chrome gebeurt automatisch op voorwaarde dat je de laatste versie van Google Chrome op je toestel hebt geïnstalleerd. De laatste versie van Chrome is Versie 38. Je kan zelf controleren welke versie je momenteel gebruikt via ‘Google Chrome aanpassen en beheren’ rechts bovenaan > ‘Over Google Chrome’. Chrome controleert dan automatisch of je over de laatste versie beschikt. Als dat niet het geval is hoef je enkel op 'Opnieuw starten' te klikken. Chrome zal dan afsluiten, zichzelf bijwerken en opnieuw opstarten. Je werkt dan met de recentste versie.