Hoe beheer ik cookies van derden in mijn internetbrowser?

Om te registreren op onze websites moeten Third party cookies toegelaten worden. Je kan deze instelling aanpassen in je browser.

Google Chrome

1. Ga naar chrome://settings/content
  2. "Indirecte cookies en sitegegevens blokkeren" afzetten

Indien je dit toch wil laten aanstaan, dan moet je volgende uitzondering toevoegen onder "Cookies" > "Uitzonderingen beheren...". Voeg daar [*.]gigya.com aan toe.

Internet Explorer

1. Klik rechts bovenaan op het tandwiel.

2. Klik in het menu op 'Internetopties'.

3. Kies bovenaan het tabblad 'Privacy' en vervolgens 'Geavanceerd'.

4. Hier moet 'Cookies van derden', 'Accepteren' aangeduid zijn.

Mozilla Firefox

1. Klik rechts bovenaan op 'Open menu'.

2. Kies in het menu voor 'Opties'.

3. Klik op het tabblad 'Privacy'. Kies vervolgens bij 'History' voor 'Firefox will Use custom settings for history. Verder onderaan kies je bij 'Accept third party cookies' 'Always' uit het menu.

Safari

1. Klik rechts bovenaan op het tandwiel.

2. Kies in het menu voor 'Voorkeuren'.

3. Klik op het tabblad 'Privacy'. Bij 'Blokkeer cookies' dien je 'Nooit' aan te duiden.