Hoe kan ik de VTM-app updaten via de Google Play Store?

Om in optimale omstandigheden te kunnen genieten van onze video’s dien je de app geregeld bij te werken. Dat kan op twee manieren: Manueel of Automatisch.

Manueel

Stap 1

Open de Google Play Store.

Stap 2

Klik op de startpagina links bovenaan op de drie liggende streepjes.

Stap 3

Ga naar Mijn apps en games

Stap 4

Klik bovenaan op Updates en ga in de lijst op zoek naar de VTM-app. Je kan dan rechts klikken op Updaten. Indien je Updaten niet ziet staan, gebruik je al de meest recente versie en kan je geen update meer doorvoeren.

Stap 5

Je toestel zal de VTM-app nu bijwerken. Het is mogelijk dat je daarna je toestel opnieuw moet opstarten.

Automatisch

Stap 1

Open de Google Play Store.

Stap 2

Klik op de startpagina links bovenaan op de drie liggende streepjes.

Stap 3

Ga naar Mijn apps en games.

Stap 4

Klik bovenaan op Geïnstalleerd en scroll vervolgens in je lijst naar de VTM-app.

Stap 5

Klik op de VTM-app (niet op Openen).

Stap 6

Klik op de 3 bolletjes rechts bovenaan.

Stap 7

Vink de functie Automatisch updaten aan. De VTM-app zal nu automatisch updates doorvoeren, wanneer je toestel verbonden is met het internet.

Automatisch updaten via Wi-Fi

Om te vermijden dat je toestel de VTM-app bijwerkt bij een 3G- of 4G-verbinding, kan je de Google Play Store zo instellen dat de app alleen bijgewerkt wordt als je toestel verbonden is via Wi-Fi.

Stap 1

Open de Google Play Store.

Stap 2

Klik op de startpagina links bovenaan op de drie liggende streepjes.

Stap 3

Ga naar Instellingen.

Stap 4

Klik op Algemeen - Apps automatisch updaten.

Stap 5

Vink Apps alleen via wifi automatisch updaten aan. De VTM-app zal nu automatisch updates downloaden wanneer je toestel verbonden is met een wifi-verbinding.