Hoe kan ik de VTM app updaten via de Google Play Store?

Om in optimale omstandigheden te kunnen genieten van onze video’s dien je de app geregeld bij te werken. Dat kan op twee manieren:

1. Manueel

2. Automatisch

Manueel

STAP 1

Open de Google Play Store.

STAP 2

Klik op de startpagina links bovenaan op ‘Play Store’.

STAP 3

Ga naar 'Mijn apps'.

STAP 4

Ga in de lijst op zoek naar de VTM app en klik hier op.

STAP 5

Klik op bijwerken. Indien je ‘bijwerken’ niet ziet staan, gebruik je al de meest recente versie.

STAP 6

Je toestel zal nu de app bijwerken. Het is mogelijk dat je daarna je toestel opnieuw moet opstarten.

Automatisch

STAP 1

Open de Google Play Store.

STAP 2

Klik op de startpagina links bovenaan op ‘Play Store’.

STAP 3

Ga naar 'Mijn apps'.

STAP 4

Ga in de lijst op zoek naar de VTM app en klik hier op.

STAP 5

Klik rechtsboven op het icoon van het app menu.

STAP 6

Vink 'Automatisch bijwerken' aan. De app zal nu automatisch updates downloaden zodra je toestel verbinding heeft met het internet.

Automatisch updaten via Wi-Fi

Om te vermijden dat je toestel de VTM app bijwerkt bij een 3G- of 4G-verbinding, kan je de Google Play Store zo instellen dat de app alleen bijgewerkt wordt als je toestel verbonden is via Wi-Fi.

STAP 1

Open de Google Play Store.

STAP 2

Klik op de startpagina links bovenaan op ‘Play Store’.

STAP 3

Ga naar 'Instellingen' in het keuzemenu links.

STAP 4

Klik op 'Apps automatisch bijwerken'.

STAP 5

Vink ‘Apps alleen via Wi-Fi automatisch bijwerken’ aan. De app zal nu automatisch updates downloaden zodra je toestel verbinding heeft met het internet via Wi-Fi.