Ik heb na registratie geen bevestigingsmail gekregen of kan de bevestiging niet voltooien.

Ik heb geen bevestigingsmail gekregen

Soms komt de bevestigingsmail in je map met ongewenste e-mail terecht. Neem dus zeker eerst daar een kijkje.

Ik vind de bevestigingsmail niet terug in mijn map met ongewenste e-mail

Als je de bevestigingsmail niet terugvindt in je mailbox, kan je die opnieuw aanvragen via onze website.

Stap 1

Ga naar vtm.be en klik rechts bovenaan op Aanmelden.

Stap 2

Vul je e-mailadres en wachtwoord in en klik op het witte pijltje.

Stap 3

Als je MEDIALAAN-account nog niet geregistreerd is, krijg je onderstaande melding te zien:

Stap 4

Klik op verstuur opnieuw en check je mailbox.

Ik kan de bevestiging niet voltooien

Om de bevestiging te voltooien is het noodzakelijk dat je in de bevestigingsmail op Bevestigen klikt. Soms gebeurt het dat je e-mailprogramma deze knop blokkeert. In dat geval kan je bovenaan de e-mail geblokkeerde inhoud toestaan (dat wordt meestal aangegeven in een gele balk bovenaan de e-mail). Zodra je de afbeeldingen toelaat, zal de knop verschijnen en kan je de registratie bevestigen.