Ik heb na registratie geen bevestigingsmail gekregen of kan de bevestiging niet voltooien.

Ik heb geen bevestigingsmail gekregen

Soms komt de bevestigingsmail in je map met ongewenste e-mail terecht. Neem dus zeker eerst daar een kijkje.

Ik vind de bevestigingsmail niet terug in mijn map met ongewenste e-mail

Wanneer je je aanmeldt op vtm.be krijg je de mogelijkheid om de bevestigingsmail opnieuw aan te vragen. Hieronder vind je alvast een screenshot terug van het scherm dat je te zien krijgt wanneer je op ‘Meld je aan’ klikt: klik dan op 'klik hier' na 'Heb je de e-mail niet ontvangen'.

Ik kan de bevestiging niet voltooien

Om de bevestiging te voltooien is het noodzakelijk dat je in de bevestigingsmail op ‘bevestigen’ klikt.
Soms gebeurt het dat je e-mailprogramma de knop blokkeert.
In dat geval kan je bovenaan de e-mail eenvoudig geblokkeerde inhoud toestaan (meestal via een gele balk).
De knop zal verschijnen en zo kan je de registratie bevestigen.