Welke begeleiding is er voorzien?

Alle kinderen worden begeleid door voldoende professionele en ervaren monitoren van VTM KIDS en Ideefiks (www.ideefiks.be/nl). Ons team zorgt ervoor dat de kinderen goed worden ontvangen aan de check-in balie. De monitoren installeren, na het uitzwaaien van de ouders, samen met de kinderen hun slaapplek.

De contactgegevens van de verantwoordelijke ter plaatse krijg je aan onze check-in balie. Gedurende het hele event zullen er ook veiligheidsagenten aanwezig zijn. In geval van nood hebben wij ook jullie contactgegevens via het inschrijvingsformulier.