Wat is Airplay?

Kort gezegd is dit Apples manier om content draadloos te casten. Door middel van AirPlay kan je, als je een Apple TV hebt, filmpjes uit de VTM-app naar een televisie casten. Je kan Airplay herkennen aan dit icoontje .

Om van AirPlay gebruik te kunnen maken, is het belangrijk dat je mobiele toestel en Apple TV verbonden zijn met eenzelfde wifi-verbinding. Het casten van een video naar je televisietoestel via 3G/4G gaat niet. Zowel je mobiele toestel als je Apple TV dienen minimaal over iOS 9.1 te beschikken.

Lees meer over AirPlay via het helpcenter van Apple.