Kan ik de VTM-app aansluiten op een tv-toestel om op die manier video’s op groot scherm te bekijken?

Ja, dat kan! Heb je een Apple TV met minstens iOS 9.1? Dan kan je casten via Apple TV en Airplay. Hoe? Sluit je iPad of iPhone op hetzelfde wifi-netwerk aan als je Apple TV. Bovenaan rechts in de videoplayer verschijnt er dan automatisch een icoontje . Klik erop, en je wordt met je Apple TV verbonden. Ook is er een aparte app voor Apple TV om het je nog gemakkelijker te maken. In het helpcenter van Apple vind je een uitgebreid stappenplan

Chromecast-voorziening hebben we voorlopig nog niet, maar het staat op onze wishlist.