Is het mogelijk om tegelijkertijd een video te casten/Airplay te gebruiken en de VTM-app of een andere app op de voorgrond te gebruiken?

Dat is gedeeltelijk mogelijk. Je kan gerust een ander scherm openen op je mobiele toestel terwijl de video verder speelt. Je kan echter niet browsen binnen de VTM-app zelf om een andere video op te zoeken. Zodra je navigeert in de VTM-app naar een andere pagina, stopt het casten van de video automatisch.