Hoe kan ik een video uit de VTM-app afspelen via Airplay?

Je kan de stappen van Apple volgen om je telefoon of tablet te verbinden met je Apple TV. Via deze link worden de stappen uitgelegd. Zowel je mobiele toestel als je Apple TV dienen minimaal over iOS 9.1 te beschikken.

Zorg dat je smartphone of tablet verbonden is met dezelfde wifi-verbinding als die waarmee je smart-tv verbonden is, en klik op het Airplay-icoontje  rechtsboven in de videoplayer. De beelden worden nu op je tv afgespeeld.