Hoe kan je tickets bestellen voor de Gouden Schoen?

Je kan online tickets bestellen op vtmtickets.be

Iedere bezoeker moet in het bezit zijn van een toegangsticket. Dat geldt zowel voor volwassenen als voor kinderen.

De tickets worden je bezorgd via mail. Deze mail is de enige bevestiging die je ontvangt. Indien je de mail niet onmiddellijk terugvindt in je mailbox, raden we je aan om je map met ongewenste e-mails even na te kijken.

Vergeet de tickets zeker niet uit te printen of bewaar ze op je smartphone en neem ze mee naar De Gouden Schoen. Aan de inkom wordt de barcode van één ticket gescand. Iedereen in jouw gezelschap dient dus over zijn eigen ticket te beschikken. Enkel het eerste aan de ingang aangeboden ticket is geldig.