Hoe kan ik een ticket reserveren?

Je kan een ticket kopen via vtmtickets.be. Een ticket kost €15 per persoon. Dit ticket geeft je toegang tot MEDIALAAN Achter De Schermen (t.v.v. Rode Neuzen Dag) in het gekozen uurblok. Het uur dat vermeld wordt op jouw ticket is ook effectief het uur dat we je hier verwachten om in te checken.

Het uurrooster is op alle dagen ( zaterdag 18 en zondag 19 november) identiek, namelijk:

Voormiddag Namiddag
08.30 13.50
09.10 14.30
09.50 14.50
10.30 15.10
11.10 15.50
11.50 16.30
12.30 17.10
13.10 17.50
/ 18.30

De rondleiding duurt ongeveer twee uur.
Iedere bezoeker moet in het bezit zijn van een toegangsticket. Dit geldt zowel voor volwassenen als voor kinderen van alle leeftijden.
De tickets worden je bezorgd via mail. Deze mail is ook de enige bevestiging van je inschrijving die je ontvangt. Indien je de mail niet onmiddellijk terugvindt in je mailbox, check dan eerst je map met ongewenste e-mail.

Elk ticket staat op naam van de opgegeven persoon. Indien je het ticket later wil doorgeven aan iemand anders, kan je de naam op het ticket zelf wijzigen via de link die zich in het mailtje waarin je de tickets hebt doorgekregen, bevindt. Vergeet de tickets niet uit te printen of bewaar ze op je smartphone en neem ze mee naar MEDIALAAN Achter De Schermen.