Is MEDIALAAN Achter De Schermen toegankelijk voor iedereen?

Om toegang te krijgen tot MEDIALAAN Achter De Schermen heb je een ticket nodig. Je kan dit ticket kopen via vtmtickets.be.

MEDIALAAN Achter De Schermen is toegankelijk voor bezoekers van alle leeftijden. Het gebouw is daarnaast ook toegankelijk voor buggy’s. Gezien de duurtijd van de rondleiding adviseren wij een minimumleeftijd van 6 jaar.

MEDIALAAN is toegankelijk voor personen met een handicap. De mensen van INTER zijn aanwezig om je te begeleiden. Voor meer info over INTER, check www.inter.vlaanderen/events

Er zijn geen huisdieren toegelaten op de rondleiding, met uitzondering van assistentiehonden.