Hoe geraak ik op het evenement MEDIALAAN Achter De Schermen?

MEDIALAAN Achter De Schermen vindt plaats bij MEDIALAAN zelf, Medialaan 1, 1800 Vilvoorde.

Openbaar vervoer

Kom je met het openbaar vervoer?
Check www.belgianrail.be/nl als je met de trein komt. Vilvoorde is de plaats waar je moet zijn. Er rijden regelmatig bussen van het station van Vilvoorde naar MEDIALAAN. Je stapt op Lijnbus 820 richting Dilbeek of bus 47 van de MIVB richting Brouckère. Beiden brengen jou probleemloos tot de halte VTM.
Voor meer info over het busverkeer naar en van MEDIALAAN kan je steeds terecht op www.delijn.be/nl/ en www.stib-mivb.be/.

Wagen

Kom je met de wagen? Dan kan je deze gratis parkeren op de parking van MEDIALAAN. Is deze volzet, dan kan je parkeren in de straat of op de parking van de omliggende bedrijven. De parkeerwachters ter plaatse staan je met raad en daad bij.

Fiets

Kom je met de fiets? Dan kan je je fiets parkeren in onze overdekte fietsstalling op de parking van MEDIALAAN.