Waar kan ik de afleveringen terugvinden?

Op vtm.be

Je kan de afleveringen van de Jacht op Guido & Emma terugvinden op onze website, bij het programma Familie. Je kan ze ook rechtstreeks terugvinden via deze link.

In de VTM-app

In de VTM-app kan je alle afleveringen o.a. terugvinden via Afspeellijsten onderaan de Ontdek-pagina, via de zoekfunctie en via Programma's > Familie > Fragmenten.

Als je merkt dat de nieuwe afleveringen niet zichtbaar worden, kan je de VTM-app dan eens 5 minuten laten openstaan? Als de afleveringen na 5 minuten nog steeds niet beschikbaar zijn, raden we je aan om de VTM-app eens te verwijderen en opnieuw te installeren.