Ons zomeraanbod op vtm.be en in de VTM-app

Om de zomermaanden te overbruggen, willen we onze kijkers verwennen met extra online programma's. Zo kan je de avonturen van Sara opnieuw beleven op vtm.be en in de VTM-app. De afleveringen van Sara worden stapsgewijs online geplaatst. Je mag elke ochtend, omstreeks 9.00, een nieuwe aflevering online verwachten.

Vind je het antwoord op je vraag niet op ons helpcenter? Stel ze dan via ons contactformulier

0 Opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.